Kjøpsbetingelser
 
Alle priser er i norske kroner inkludert merverdiavgift. Du vil se alle kostnadene dine og ordredetaljene dine før du godkjenner kjøpet. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil på priser eller beskrivelser av varene. Kontakt oss på post@mph.no om du har spørsmål rundt kjøpsbetingelser.
 
Hvem er vi?
Mph Milesperhour AS
Jernbanetorget 6
Plan 1 
0154 Oslo
Organisasjonsnummer: 985823952
 
Betaling
 
Betaling skjer med kort; bank- eller kredittkort. Vi tar de aller vanligste kortleverandører som feks Visa, Mastercard og American Express og alle underleverandører tilknyttet disse.

 

Hos oss skal det være enkelt, raskt og trygt å handle med kort! For noen år siden har kunder som handler på nett hatt få valgmuligheter når det gjelder betaling og ble sendt til eksterne sider utenfor nettbutikkene for å betale. Vi vil at du skal handle effektivt og derfor bruker vi Stripe. Betalingsløsningen Stripe tok gründermiljøet i USA med storm da de lanserte en løsning som gjør at du betaler raskt og enkelt på selve nettbutikken du handler i. I tillegg er det trygt, enkelt og oversiktlig. Stripe overholder butikknæringens strengeste krav til sikkerhet. Du får en mail tvert betalingen din er godkjent med en god oversikt.
 
Frakt
 
Din pakke blir sendt med fraktselskapet Helt Hjem. Helt Hjem er veldig enkelt, trygt og effektivt. Du kan velge selv om pakken din skal leveres helt hjem på dørmatta di eller i postkassen din, eller om du vil hente den på nærbutikken eller postkontoret. Gjennom samarbeid med profesjonelle distribusjonsselskaper kan Helt Hjem altså levere pakken din før 07:00 om morningen på dørmatta di (med forbehold om Norges utstrakte land og leveringsmuligheter i utkantstrøk der postkontor/hent i butikk er eneste alternativ). I de største byene og enkelte sentrale strøk leverer de også på søndager. Du ser dine fraktalternativer etter at du har skrevet inn adressen din. Skriv inn mobilnummeret ditt så får du sms fra Helt Hjem når pakken din er levert/klar til henting. Pakkene kan spores gjennom PostNord. 
 
Hos oss får du gratis frakt på alle ordre over 999,-. Bestillinger under 1000,- belastes med fastpris 100,-. Transporttid er normalt 2-3 virkedager, avhenging av når på døgnet du la bestillingen og strekningen.
 
Angrefrist og retur
 
MPH håper du blir storfornøyd med innholdet i posen din! Men noen ganger angrer man seg og kan returnere varen. Vi forholder oss til angrerettloven og derfor må varen være tilbake til oss senest 14 dager etter at du selv fikk den. Varen må være ubrukt, med alle prislapper/hangtags urørt og i samme stand som da du mottok den. Du står selv for returutgiften og vi anbefaler å sende den med sporing da det er ditt ansvar at den kommer tilbake til oss på en uproblematisk måte. Pengene tilbake eller en ny vare? Ingen problem, vi fikser det! Vi spanderer selvfølgelig frakten om du ønsker en ny vare tilsendt.
 
Reklamasjon
 
Om det mot formodning skulle være noe feil med varen må du være så snill og gi tilbakemelding til oss med en gang. Send oss en mail på post@mph.no med en kort beskrivelse av hva som er galt og vi sender deg et reklamasjonsskjema du skal fylle ut og legge ved når du sender varen tilbake. Vi krediterer deg eventuelle fraktkostnader. 
 
Lurer du på noe?
 
Ring oss på 22051100 eller aller helst send oss en mail, post@mph.no , så svarer vi deg så fort vi klarer.
 
Mph Milesperhour AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.
 
Vi gleder oss til din bestilling! Mvh Team MPH