Om Mph Milesperhour AS

Mph er et unikt kleskonsept for menn som har levert moteklær til det norske folk siden 2003. Siden oppstarten har vi vært gjennom opp- og nedturer, lært mye, tilpasset oss og vokst med kundene våre. Med en god plassering på Byporten Shopping har vi opparbeidet oss en kjær kundebase over hele Norge og endelig kan vi tilby tjenestene og produktene våre over nett!

Vårt team kan alt innenfor herrebekledning. Styrken vår er bredden i utvalget og prisklassene, samt medarbeidere som brenner for varekunnskap, original service og det lille ekstra. Vi hører støtt og stadig at kundene våre er glade for å komme til et sted hvor man enda dyrker den gammeldagse butikkservicen samtidig som man finner de nyeste trendene og får nye opplevelser…og at man kan finne alt samtidig på ett sted, uansett behov, anledning eller størrelse på lommeboka.

Vi elsker nordisk kvalitet og design. Derfor fører vi mange merker fra særlig Danmark og Norge. I tillegg har vi utvalget fra de store internasjonale merkevarene. De siste årene har vi fokusert på å utvide konnfeksjonsavdelingen vår samt utvalget i sjangeren “pen casual” for å tilpasse oss det blomstrende næringslivet i Bjørvika og østkanten av Oslo.

For de som kjenner oss fra før, takk for at du sjekker oss ut på nett også. Og for de som ikke har handlet hos oss før: håper du får en sømløs netthandel og takk for handelen!

Med vennlig hilsen Team MPH