Mph Milesperhour AS

Mph er et unikt kleskonsept for menn som har levert moteklær til det norske folk siden 2003. Siden oppstarten har vi vært gjennom opp- og nedturer, lært mye, tilpasset oss og vokst med kundene våre. Med en god plassering på Byporten Shopping har vi opparbeidet oss en kjær kundebase over hele Norge og endelig kan vi tilby tjenestene og produktene våre over nett!

Vårt team kan alt innenfor herrebekledning. Styrken vår er bredden i utvalget og prisklassene, samt medarbeidere som brenner for varekunnskap, original service og det lille ekstra. Vi hører støtt og stadig at kundene våre er glade for å komme til et sted hvor man enda dyrker den gammeldagse butikkservicen samtidig som man finner de nyeste trendene og får nye opplevelser…og at man kan finne alt samtidig på ett sted, uansett behov, anledning eller størrelse på lommeboka.

Vi elsker nordisk kvalitet og design. Derfor fører vi mange merker fra særlig Danmark og Norge. I tillegg har vi utvalget fra de store internasjonale merkevarene. De siste årene har vi fokusert på å utvide konnfeksjonsavdelingen vår samt utvalget i sjangeren “pen casual” for å tilpasse oss det blomstrende næringslivet i Bjørvika og østkanten av Oslo.

For de som kjenner oss fra før, takk for at du sjekker oss ut på nett også. Husk Klikk & Hent-funksjonen vår. Og for de som ikke har handlet hos oss før: håper du får en sømløs netthandel og takk for handelen!

Med vennlig hilsen Team MPH

Tommy Jakobsen

Har vært med nesten helt fra MPHs begynnelse og er vår bautastein. Hardtarbeidende danske som aldri er borte fra jobb og yter alltid over norm på kundeservice! Ansvar for casual-siden av butikken.

Maline Dahlstrøm

Tøff jente fra Hamar. En av våre superdeltider med høy arbeidsinnsats. Studerer til en bachelor i HR og personalledelse.

Victor Dengin

Teamets mest erfarne. Ansvar for konfeksjonsavdelingen. Butikkens motivator og stemningsskaper! Høy varekunnskap og sterke meninger.

Johanne Eriksen

Superdeltid med sjarm fra Alta med god arbeidserfaring fra kleshandelen. God forståelse for salgsprosesser og får alltid en god tone med kundene.

Hans-Erik Strifeldt

Gladgutt fra Alta med stor interesse i klesfaget med et øye for trender. Superdeltid og studerer til en bachelor i økonomi og ledelse. Også lang erfaring med kleshandel.

Banchiwokt Beyene Biltu

Systematisk dame med høy ordenssans. Vår lagersjef med ansvar for logistikk og lager. 

Ragnhild Meyer

Butikkleder. Hardtarbeidene dame fra Senja som har vært med lenge. Har god erfaring fra kjededrift og har ansvaret for blant annet vareinngang og økonomi. 

Adrian Bjørge

Kreativ leder. Ansvar for blant annet markedsføring og satsningsområdene bedriftsmarked og netthandel. 

Morten Olesen

Daglig leder siden oppstart 2003.